За компанията
 Home    За компанията

    Международна агенция за недвижими имоти «Експерт» е основана през 2011 г. Идеята за създаването на нашата компания е да обслужва и да предостави на пазара на недвижими имоти пълната гама от професионални услуги с най-ефективен набор от инструменти и изключителни условия.

Идеята на агенцията е да работи в интерес на клиента, като на първо място да създаде, за него най-благоприятни условия, като за ключова фигура на пазара. Ключът към бързото и динамично развитие на компанията е работата на професионален екип в основата на която дейност е непрекъснато обучение, развитие, преследване на целите и усъвършенстване на придобитите умения. Международна агенция за недвижими имоти «ЕКСПЕРТ» се състои от млад и енергичен екип, който решава всякакви сложни задачии отличаващ се коренно различно в деловия процес от компаните за недвижими имоти на пазара.

10 причини, поради които хората избират „ЕКСПЕРТ”

  1. Ние говорим на удобен за Вас език! Нашите сътрудници – квалифицирани специалисти от бившия Съветски съюз, имат дългогодишна практика в чужбина, включително и на територията на Република България. Руски, украински, английски, сръбски, черногорски език – това са основните езици на нашия бизнес. При комуникация  с нас, Вие ще се почувствате като у дома си!
  2. Ние ценим клиентите си повече от парите им! Голяма част от съвременните агенции за недвижими имоти се стремят основават дейността с «истини» и «лъжи» да постигнат резултати, крайната цел на които е надници и скорост. Приоритети на агенция за недвижими имоти «Експерт» са поставени в полза на нашите клиенти, защото искаме да си сътрудничим с Вас и след извършване на сделката, да Ви окажем съдействие, консултиране, подкрепа и да останем партньори! Ето защо за нас е важно, Вие да получите МАКСИМУМА от нашата компания, да приложите малко усилия и да спестите пари.
  3. Цените на нашите услуги не са просто привлекателни — те са уникални, Вие работите със специалисти на международно ниво!
  4. Ние Ви обезпечаваме с пълно оформяне на документи във всеки вид сделка — безплатно консултиране и подкрепа на всички етапи от съвместната работа. Не е необходимо Вие да наемате лично консултант за недвижими имоти, юристи, счетоводители и т.н., при това Вие плащате само крайния резултат, а не времето, прекарано в беседа за «чаша кафе.»
  5. Преди да започнем съвместна работа, необходимо ни е да се определят целите. Нашата цел — е решениято на Вашите въпроси. Ние ги решаваме бързо и ефективно, така че нашият екип никога не стои на едно място и не отлагаме задачите за «по-късно». Вашата цел — това е нашия краен резултат. Тази проста формула е помогнала на екипа ни да стане с най-доброто качество в бизнеса. Днешният пазар на недвижими имоти – това е потокът, в който няма място за бездействие, като течение на реката — бездействието води до гибел. Нашите действия — това е увереност в собствени сили..
  6. В настоящо време широко се разпространява такава схема на работа , в която има видни агенции за недвижими имоти, но след подписване на договор за сътрудничество с клиенти, осигуряват напълно некомпетентен агент. Агенция за недвижими имоти «Експерт» е с изключително строг подбор, най-конкурентно способни за позицията агент на нашата компания. Ние също така полагаме всички усилия за развитието на своите сътрудници, както и осъществяването на постоянно обучение и курсове за квалификация. Вашите интереси са в добри ръце!
  7. Ние не предлагаме на нашите клиенти обекти за продажба с цена обявена от нашата агенция по-висока от цената, предложена от собственика или инвеститора. Трудно е да се повярва, но това е факт. Освен това, ако намерите някои обекти от външни ресурси и решите да закупите на по-ниска цена, това е отличен повод да се свържете с нас, ние ще направим така, че нашата цена на даденото предложение ще бъде уникално!
  8. Ние гарантираме пълна защита на информацията, получена от Вас, спазването на търговски тайни и неразгласяване на конфиденциална информация.
  9. Ние се грижим за всеки клиент. Намираме индивидуален подход и индивидуална схема на работа, удобна както за Вас, така и за нашата компания.
  10.  Причини да не се работи с нас, все още не са измислени!

 

 

 


 

 

Logo_vertical